Thema-avonden wijkgemeente Ichthus over Geloof en Werk: 20 en 27 november

Op 20 en 27 november aanstaande zal er door wijkgemeente Ichthus een korte cursus van twee avonden worden georganiseerd over ‘Geloof en Werk’.

Voor veel mensen is er een behoorlijke kloof tussen de kerk en hun dagelijks werk. Het lijken wel twee verschillende werelden. Hoe kunnen we de verbinding tussen zondag en maandag maken?  Wat betekent het om ons geloof ook concreet handen en voeten te geven in ons dagelijks werk?  Tijdens de eerste avond zal het vooral gaan over hoe we als christenen ons dagelijks werk zien en waarom dat belangrijk is in Gods ogen. Tijdens de tweede avond gaat het concreet over de vraag hoe wij ons werk doen en hoe wij op ons werk als christenen verschil kunnen maken.

Iedereen die werkt (ook vrijwilligers werk, werk binnen het gezin of de familie, etc.) is van harte welkom.  Deze korte cursus is opgezet in het kader van het Focustraject, maar het is niet nodig deel uit te maken van één van de Focus gespreksgroepen of de Ichthus gemeente. De cursus zal geleid worden door ds. Jan-Maarten Goedhart en vindt beide avonden plaats in ’t Honk, Kerkweg 17a te Maarssen om 20:00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.  Deelnemers worden verzocht zich van te voren even aan te melden via  geloofenwerk@ichthus-gemeente.nl  

 

Geplaatst in Nieuws.