Terugblik Kerk-op-schootdienst

Zondag 22 oktober jl. was dominee beer weer in Kerkcentrum Open Hof voor een kerk-op-schootdienst. Met de kinderen van de crèche en hun (groot)ouders hebben we het verhaal gehoord van de vijf broden en twee vissen. Er was weer van alles te zien en te beleven!

We lazen over Jezus die ging varen op het meer en zagen daarbij dat er een bootje in een bak met water werd gezet. Aan de overkant van het meer waren heel veel mensen die naar Jezus wilden luisteren. We lieten de kinderen heel veel duplo poppetjes zien die ze om beurten in een bak met zand mochten zetten. Toen het avond werd was er niet voldoende eten voor alle mensen. Ook wij hadden een mandje met vijf broden en twee vissen en dat was inderdaad niet genoeg voor al die poppetjes. Wat Jezus toen deed was een groot wonder! Hij zegende het eten en begon het aan de mensen uit te delen. En er was genoeg voor iedereen!

Tussendoor hebben we met elkaar gezongen en aan het einde van de dienst hebben we het lekkers gedeeld wat iedereen had meegenomen. Wat was het fijn om met elkaar te delen en ook bij ons was er genoeg voor iedereen. Tot slot hebben we de Here God bedankt voor de fijne dienst. De volgende kerk-op-schootdienst is op zondag 17 december 2017. Dan komt dominee beer vertellen over het kerstfeest. Alle kinderen van 0 tot 4 jaar en hun (groot)ouders zijn van harte welkom!

Hartelijke groet,
Marieke Ramp-van Wijk en Myriam Verhoef

Geplaatst in Blog kerkdiensten, Nieuws.