Wijn voor een goed doel

Afgelopen vakantie fietste wijkgemeentelid Marieke Ramp – van Wijk de Elzas wijnroute. Hieraan heeft zij een actie voor haar (eigen) goede doel No Yellow Beans Day (NYBD) gekoppeld. Wellicht ken je dit goede doel al omdat Marieke daarover wel eens iets verteld heeft tijdens een kerkdienst en dit doel ook al eens is gesteund vanuit de opbrengst van de Bazar.

NYBD zet zich in voor Birmese vluchtelingen. Marieke heeft dit opgezet nadat zij in 2009 vrijwilligerswerk heeft gedaan in vluchtelingenkamp Mae La Oon. Deze periode heeft haar diep geraakt en zij wilde daar graag een gevolg aan geven.  NYBD zorgt ervoor dat weeskinderen en studenten 1x per maand een gezonde, gevarieerde en voedzame maaltijd krijgen. Maar er wordt meer gedaan. Momenteel wordt een artsenproject ondersteund. Artsen worden opgeleid in Thailand om in Birma medische zorg te verlenen.

Vanuit de Elzas verkoopt Marieke drie heerlijke kwaliteits wijnen. De opbrengst van de wijn gaat voor 100% naar haar goede doel.

Wilt u van heerlijke wijn genieten en het goede doel van Marieke steunen? Klik dan hier voor het bestelformulier, vul het in en verstuur.


 

Geplaatst in Nieuws.