Kerk-op-schoot diensten

Ook dit seizoen zullen er weer vier Kerk-op-schoot diensten worden georganiseerd. De data zijn:

  • 22 oktober 2017 (thema: vijf broden en twee vissen)
  • 17 december 2017 (thema: kerst)
  • 11 februari 2018 (thema nog niet bekend)
  • 22 april 2018 (thema nog niet bekend)

Kerk-op-schoot diensten zijn sprankelende, belevingsgerichte diensten voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De baby’s, peuters en hun (groot)ouders/verzorgers beleven een bijbelverhaal met alle zintuigen. We vertellen het verhaal, afgewisseld met veel liedjes (op bekende peutermelodieën) en belevingsgerichte activiteiten. Met deze vieringen maken jonge kinderen (en hun ouders) op een speelse manier kennis met de kerk.

Met vriendelijke groet,
Marieke Ramp en Myriam Verhoef

Geplaatst in Blog kerkdiensten, Nieuws.