Nieuwe digitale versterker voor Kerkcentrum Open Hof

Voor velen van jullie zal de dienst van 2 juli jl. nog vers in het geheugen liggen. Naast een zieke dominee en de plotselinge inzet van preeklezer Bert de Roock (die dat overigens uitstekend deed), bleek ook nog de geluidsinstallatie het begeven te hebben.

Inmiddels is duidelijk dat de versterker kapot was gegaan en is tijdelijk een nieuwe digitale versterker ingebouwd. Reparatie van de oude versterker zou te hoge kosten met zich meebrengen en daarom is besloten de nieuwe versterker aan te schaffen en dus te laten staan.

Finale montage dient nog plaats te vinden (in verband met vakanties medio augustus) en daarom is de geluidskwaliteit op dit moment voldoende maar nog niet optimaal. Wij vragen daarvoor jullie begrip.

 

Geplaatst in Nieuws.