Onderhoud ’t Honk en Het Trefpunt

Recent is bij de Dorpskerk het Honk rigoureus opgeknapt en is de fietsenstalling bij Het Trefpunt vervangen. Henk van Dam, voorzitter van de commissie onderhoud Dorpskerk Campus en koster Henk Zijlstra hebben met een team vrijwilligers ’t Honk geverfd. Een deel van de houten kozijnen is vervangen door nieuwe onderhoudsarme kunststof kozijnen met dubbel glas. Bij het Trefpunt is het oude dak van de fietsenstalling, dat asbest bevatte, door professionals verwijderd en vervolgens is de fietsenstalling door een onderhoudsbedrijf vernieuwd.  De kosten van dit onderhoud worden gedragen door onder andere verhuur van de zalen in ’t Honk en het Trefpunt, de 3e collecte voor onderhoud en diverse activiteiten, zoals de Oranjebraderie en Oliebollen drive-in. Zie voor meer info Dorpskerk Campus, huur zalen en foto’s onderhoud: www.dorpskerkmaarssen.nl.

Geplaatst in Nieuws.