Kerk-op-schootdienst Jona

Zondag 14 mei was de laatste kerk-op-schootdienst (voor kinderen van 0-4 jaar) van dit seizoen. We hoorden en beleefden het verhaal van Jona en zongen hier liedjes bij.

Jona moest van God op reis. Wat neem je mee als je op reis gaat? Alle kinderen hadden zelf wat meegenomen. Ze mochten net als Jona in een bootje zitten. Ze voelden hoe harde wind voelt en mochten ‘Jona’ in het water laten plonzen. De kinderen konden vervolgens een prachtige onderwaterwereld bekijken. Met een handpop van een walvis werd Jona opgeslokt en daarna uitgespuugd op het strand (een bak zand).

We hebben de ouders na afloop van de dienst een enquête in laten vullen. Zij en hun kinderen zijn net als wij enthousiast over de kerk-op-schootdiensten. Dit betekent dat dominee Beer ook volgend seizoen naar de Open Hof zal komen.

Hartelijke groet, Myriam Verhoef & Marieke Ramp

[one_half last=last][teaser url=”https://ontmoetingskerkmaarssen.nl/fotos-kerk-op-schoot-diensten//” title=”Foto’s Kerk-op-schoot diensten” src=”https://ontmoetingskerkmaarssen.nl/wp-content/uploads/2017/05/20170514_101838_resized.jpg” ]Klik hier om naar de foto’s van de Kerk-op-schoot diensten te gaan[/teaser] [/one_half]

Geplaatst in Blog kerkdiensten, Nieuws.