Nieuwe website online!

Zojuist is deze nieuwe website van onze wijkgemeente online gegaan. Als onderdeel van het recent aan de kerkenraad gepresenteerde communicatieplan, is de inhoud van de website zover mogelijk geactualiseerd. Ook de vormgeving is vernieuwd en eigentijdser gemaakt. De website is gemaakt met WordPress software, wereldwijd het meest gebruikte pakket om websites te bouwen.

De nieuwe menustructuur is wellicht even wennen. Er is uitgegaan van alle activiteiten die binnen onze wijkgemeente worden georganiseerd. Een beschrijving van die activiteiten per leeftijdscategorie vind je onder “Activiteitenoverzicht”. Wanneer en waar activiteiten plaatsvinden, vind je op onze “Activiteitenkalender”.

Binnenkort zal de site verplaatst worden naar Nederland (nu nog geplaatst in Amerika) wat de snelheid van het laden van de site ten goede zal komen.

Kijk rustig eens rond! Hoewel deze website met de groots mogelijke zorgvuldigheid is opgebouwd, kan het zijn dat je zaken mist of zie je mogelijk dat zaken niet kloppen. Dat horen we graag van je: mail je reactie naar websitebeheer@ontmoetingskerkmaarssen.nl

Hartelijke groet namens de werkgroep communicatie

Henk de Vries

 

Geplaatst in Nieuws.