trefpunt promo

Het Trefpunt zoekt vrijwilligers

trefpunt promoHet Trefpunt (Kerkweg 21), oorspronkelijk de pastorie van de Ned. Herv. Kerk, is gebouwd in 1867 en behoort tot de Dorpskerk/Campus (meer info: www.dorpskerkmaarssen.nl).

De drie zalen (20-100 personen) worden gebruik voor activiteiten van wijkgemeenten Ontmoetingskerk en Ichthus PGM. Daarnaast kunnen ze worden gehuurd voor diverse activiteiten, zoals recepties, condoléances, vergaderingen, koorrepetities en buurtactiviteiten. Rondom Het Trefpunt is (gratis) ruime parkeergelegenheid.

Koffie, thee, lunches, high teas en diners kunnen worden verzorgd door Van der Schaft culinair. De opbrengst van de verhuur is geheel bestemd voor het behoud van de Dorpskerk/Campus. Het Trefpunt is momenteel dringend op zoek naar vrijwilligers die bij de diverse activiteiten willen helpen, zoals koffie schenken. Voor zaalhuur en vrijwilligerswerk: info Sandra van der Schaft, tel. (06) 209 65 707, e-mail: trefpuntmaarssen@gmail.com. 

(Klik hier voor nog meer foto’s van het trefpunt)

Geplaatst in Nieuws.