Sobere maaltijd 10 april

In de Stille week, voorafgaand aan de Vesper, nodigen wij u van harte uit voor de sobere maaltijd op maandag 10 april aanstaande. Aanvang is om 18:00 uur, in het Trefpunt (achter de Dorpskerk, Kerkweg 19, Maarssen). Aansluitend gaan we gezamenlijk naar de Vesper in de Dorpskerk die om 19:30 begint.

Deze vespers worden ook houden op dinsdag 11 april en woensdag 12 april en alle om 19:30 uur in het koor van de Dorpskerk.

Zo gaan wij op weg naar Pasen, met elkaar een sobere maaltijd delen, eten in solidariteit met de armen en de kwetsbare aarde. Zo proberen wij te delen net als Jezus die zijn kracht en liefde met ons deelt.

Aanmelden graag via diaconie@ontmoetingskerkmaarssen.nl of telefonisch bij 0346-574905 (Henriëtte Korevaar).

De diaconie van de ontmoetingskerk.

Geplaatst in Nieuws.