rust

Uitnodiging Vesper in de veertigdagentijd

rustOp zondag 5 maart wordt om 19:00 uur in de R.K. Heilig Hart Kerk, breedstraat 1 in Maarssen een Vesper gehouden. Een Vesper is gericht op het samen ervaren van innerlijke rust. Door het ritme van de psalmen, de momenten van stilte en de korte teksten,  ontstaat er ruimte om ons voor te bereiden op het licht van Pasen.

Het thema van deze vesper is dan ook “Op weg naar het licht”. Iedereen is van harte welkom om deze vesper, die ongeveer 40 minuten duurt, bij te wonen. De viering wordt gehouden in de apsis van de Heilig Hart Kerk in Maarssen. Je komt gewoon door de hoofdingang van de kerk naar binnen.

In 2017 zal als Raad van kerken de vespers die voorheen in priorij georganiseerd werden voorzetten op diverse locaties in Maarssen. Voor verder informatie zie www.kerkpleinmaarssen.nl

Geplaatst in Nieuws.