job

Cursus Bijbelboek Job

jobOp 20 februari start de bijzondere cursus over het Bijbelboek Job. Een open cursus waar iedereen uit Maarssen van harte welkom is. Het boek Job gaat over vragen die iedereen wel eens heeft, zoals: Is God verantwoordelijk voor het kwaad? Laat God het kwaad toe? Speelt God een spel met mensen als inzet? Of: heeft God in alles het goede met ons voor? Rechtvaardigheid en eigenbelang: verdragen die elkaar? Eind goed, al goed, voor iedereen?

De avonden bestaan uit twee delen. Het eerste deel bestaat uit een deskundige inleiding. In het tweede deel zullen we met elkaar spreken over de vragen die Job oproept. Iedere avond kan afzonderlijk bezocht worden. Klik hier voor de beschrijving van de cursus.

Opgave is wenselijk zodat we ongeveer weten hoeveel stoelen er moeten staan, maar spontaan binnenlopen kan ook. Data 20/2, 28/2, 8/3 en 16/3 van 20:00-22:00 uur in Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen.

Opgave en informatie bij Kees van Rooden cede@telfort.nl
of ds. Jochem Stuiver jhstuiver@ziggo.nl

Geplaatst in Nieuws.