Taize viering RK kerk zondagmiddag 5 februari

De werkgroep Liturgie van de Heilige Hartkerk willen graag samen met een jou een aantal “andersoortige vieringen” beleven, dan alleen de gebruikelijke zondagse eucharistieviering. Daarom nodigen wij jou graag uit voor deze Taizé-viering op zondagmiddag 5 februari 2017 om 16.30 uur in de H.Hart kerk in Maarssen.

In een Taizé-viering is het samen vieren sterk gericht op het ervaren van innerlijke rust. Door het ritme van de  gezangen, de momenten van stilte en de korte teksten,  ontstaat er een vrede waar ruimte is voor thuiskomen bij God en bij jezelf. Iedereen is van harte welkom om deze viering, die ongeveer 40 minuten duurt, bij te wonen. De viering wordt gehouden  in de abcis van de Heilig Hart Kerk in Maarssen. Je komt gewoon door de hoofdingang van de kerk naar binnen. Deze Taizé-viering zal zijn op zondagmiddag 5 februari 2017 om 16.30 uur in de H.Hart kerk in Maarssen.

PRAKTISCH Wanneer?   zondag 5 februari 2017 Hoe laat?     16.30 uur in abcis van de RK Heili Hartkerk Waar?           in abcis van de RK Heili Hartkerk Breedstr. 1 Maarssen Kosten?        Geen Opgeven?     niet nodig, iedereen van harte welkom!!

Geplaatst in Nieuws.