Huiskameravond sectie V, 22 februari

Graag nodigen wij de leden van onze wijkgemeente sectie V en andere belangstellenden uit voor een huiskameravond op woensdag 22 februari 2017. Het thema van deze avond is : “Delen“.

Graag nodigen wij de leden van onze wijkgemeente sectie V en andere belangstellenden uit voor een huiskameravond op woensdag 22 februari 2017. Het thema van deze avond is : “Delen“.

We delen ons leven met gezin, met vrienden, met collega’s en met gemeenteleden. We gaan relaties aan en verbinden ons met mensen, binnen maar ook buiten de kerk. We delen tijd, talent, aandacht, zorg, geloof, geld en goed. Je leven delen begint klein. In het leven van alledag, thuis in het gezin, op het werk met collega’s en met de mensen die op ons pad komen. We delen in vreugde en in verdriet en in twijfel en geloof. We delen met mensen die we zelf uitzoeken maar ook met mensen die we niet zelf uitzoeken maar ons nodig hebben.

We willen u vragen om iets mee te nemen wat u wilt delen deze avond. Aan de hand daarvan gaan we in gesprek met elkaar. Dit kan van alles zijn. Denkt u aan een voorwerp van vroeger, een souvenir van een onvergetelijke vakantie, een dierbare foto, een stukje muziek of uw lievelingsboek. Misschien wilt u iets te eten meenemen en dat delen. Of wilt u een verhaal of een anekdote vertellen over een bijzondere belevenis, een speciale ontmoeting of een alledaagse gebeurtenis.

Tijdens deze bijeenkomst zal ook onze predikant ds. Piet Vellekoop aanwezig zijn.

De avond wordt gehouden op woensdagavond 22 februari a.s. bij Betty en Ton Mook. Het adres is Kanaalstraat 17. Vanaf 19.45 uur staat de thee en koffie klaar. De avond zal om 20.00 uur beginnen en rond 22.00 uur afgesloten worden. U kunt zich via onderstaand mailadres aanmelden.

Heel graag tot ziens!

Met een hartelijke groet, mede namens de contactpersonen Dicky Jansen, Betty Mook en Anja Reijm,

Bernadet Sijmons, IJsvogel 114 en Margreet Stolze, Buitenweg 283, mcstolzevanduijn@gmail.com. 

Geplaatst in Nieuws.