Choir

Zing mee in de Ark met het Choir Company projectkoor! 

ChoirDe Choir Company zal in 2017 op meerdere plekken in het land de liederen van de nieuwe CD genaamd “Met Heel Mijn Hart” laten horen. Je wordt van harte uitgenodigd om je aan te sluiten bij een projectkoor dat op 26 februari in de Ark in actie zal komen….

ChoirDe Choir Company zal in 2017 op meerdere plekken in het land de liederen van de nieuwe CD genaamd “Met Heel Mijn Hart” laten horen. Je wordt van harte uitgenodigd om je aan te sluiten bij een projectkoor dat op 26 februari in de Ark in actie zal komen.

Dit geweldige zangproject zal – net als bij vorige projecten – op één dag plaatsvinden. Iedereen die zich opgeeft (De inschrijving sluit op 13 februari) krijgt ongeveer 10 dagen van te voren een link toegestuurd waar je de materialen kunt downloaden. Je bereid je thuis voor door alles goed in te studeren, vervolgens komen we op 26 februari om 14.00 uur bij elkaar voor een repetitie en bereiden we ons voor op de dienst die om 19.00 uur begint. Deze dienst zal geleid worden door ds Jochem Stuiver.

 

Tijdens de feestelijke zangdienst wordt een selectie van de liederen gezingen, aangevuld met een aantal bekende samenzangliederen. Op dit moment wordt nog gekeken naar de precieze musicale invulling. Er staat natuurlijk een prachtige vleugel, dus wordt het een volledig akoestische setting, maar dat zal ook een beetje afhangen van het aantal deelnemers.  

De deelnamekosten voor het project bedragen € 7,50 per persoon. Meezingen?  Klik op deze link en geef je vandaag nog op!  Nadere informatie via Arjen Vlug, tel: 0346-56 92 08

Je bent van harte welkom!

Maarten Wassink                              ds. Jochem Stuiver  
The Choir Company                         Zangdienst Commissie Maarssenbroek

Geplaatst in Nieuws.