top2000

Top2000 Kerkdienst

top2000Op vrijdag 30 december 2016 vond voor de tweede keer een Top2000 kerkdienst plaats in de Open Hof. Een bijzondere dienst waarbij vooraf gestemd kon worden op liedjes uit de Top2000 van Radio 2. De liedjes met de meeste stemmen kregen een plekje in de dienst. Om niet alleen mensen uit de gemeente te enthousiasmeren voor deze dienst, maar ook mensen van buiten de kerk, hebben we veel promotie gedaan.

top2000Op vrijdag 30 december 2016 vond voor de tweede keer een Top2000 kerkdienst plaats in de Open Hof. Een bijzondere dienst waarbij vooraf gestemd kon worden op liedjes uit de Top2000 van Radio 2. De liedjes met de meeste stemmen kregen een plekje in de dienst. Om niet alleen mensen uit de gemeente te enthousiasmeren voor deze dienst, maar ook mensen van buiten de kerk, hebben we veel promotie gedaan.

Zo was er een opname bij RTV Stichtse Vecht. Voor gemeentelid Myriam Verhoef een hele ervaring! In gesprek met de presentator mocht ze vertellen over de dienst. Dat deze zender goed bekeken wordt, bleek uit de verschillende leuke reacties, er kwamen zelfs mensen uit Montfoort naar onze dienst! Op de dag zelf werd Myriam om 6.40 (!) gebeld om in de uitzending van ‘Utrecht wordt wakker’ op RTV Utrecht te vertellen over de dienst. Erg vroeg, maar een mooie kans om haar enthousiasme te delen met heel Utrecht!

De avond zelf was bijzonder, mooi dat we ook zoveel mensen mochten verwelkomen die anders niet of weinig in de kerk komen. We hebben SAMEN gezongen en de liefde van God mogen delen. Hij is de Bron van waaruit we dit doen. We kijken met heel veel dankbaarheid terug. Daarom goed nieuws! Ook in 2017 komt er weer een Top2000 kerkdienst.

Voor wie niet kan wachten, op zondag 29 januari 2017 speelt de “Ontmoetingskerkband” hun nummers uit de Top2000 nog een keer, op uitnodiging van de PKN gemeente in Culemborg.
top2000 zang

Geplaatst in Blog kerkdiensten, Nieuws.