Vrijdagavond 10 februari 2017: ontmoetingsavond ‘Over de Streep’

‘Over de Streep’ is een gezellige avond voor gemeenteleden van de Ontmoetingskerk én andere belangstellenden. Jong en oud is welkom om elkaar op een gezellige, informele manier beter te leren kennen. Bent u/jij er (weer) bij? Datum: vrijdagavond 10 februari 2017, tijd: 20:00 – 22:30 uur, Kerkcentrum Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen.

‘Over de Streep’ is een gezellige avond voor gemeenteleden van de Ontmoetingskerk én andere belangstellenden. Jong en oud is welkom om elkaar op een gezellige, informele manier beter te leren kennen. Bent u/jij er (weer) bij? Datum: vrijdagavond 10 februari 2017, tijd: 20:00 – 22:30 uur, Kerkcentrum Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen.

Net als afgelopen jaar kun je na een plenair kennismakingsspel kiezen uit een aantal leuke workshops zoals:

  • Wijnproeverij/geurenworkshop o.l.v. Mark Verhoef m.m.v. biowijnclub.nl
  • Culinaire workshop o.l.v. Rich van der Schaft van Van der Schaft Clulinair.
  • Workshop vogelherkenning o.l.v. Jaap Stolze
  • Creatieve workshop o.l.v. Annemarie Nieuwenhuijzen
  • Gospel workshop o.l.v. Ellen Grevelink
  • Whatsapp game o.l.v. Ramon Monster (speciaal voor jongeren maar iedereen is welkom)
  • Workshop schilderen

In verband met de voorbereidingen ontvangen wij graag uiterlijk woensdag 1 februari je aanmelding. Dat kan per mail op overdestreep@ontmoetingskerkmaarssen.nl. U kunt ook dit formulier openen, uitprinten en invullen en vervolgens inleveren bij een van de commissie-leden. Klik hier voor de electronische nieuwsbrief van overdestreep.

De ‘Over de Streep-commissie’:
Gerhard Overdijkink, Leendert-Jaap Maan, Eduward Nieuwenhuijzen, Ramon Monster, Inge van Leeuwen en Ineke Renée

Geplaatst in Nieuws.