Vanmiddag buitengewoon gezellige maaltijd

Wat houdt het in? Iedereen, met name senioren, die gezelligheid zoekt op de zondagmiddag is welkom vanaf 14.30 uur tot 16.30 uur. De toegang en de consumpties zijn gratis en u hoeft zich van tevoren niet op te geven: u kunt gewoon binnen lopen. Als u gebruik wilt maken van vervoer kunt u bellen naar: Anne de Vries tel. 0346-569175. We zorgen er dan voor dat u thuis wordt opgehaald en weer wordt thuisgebracht. 

Vanmiddag is er een gezellige maaltijd. Opgave niet nodig.

Wat houdt het in? Iedereen, met name senioren, die gezelligheid zoekt op de zondagmiddag is welkom vanaf 14.30 uur tot 16.30 uur. De toegang en de consumpties zijn gratis en u hoeft zich van tevoren niet op te geven: u kunt gewoon binnen lopen. Als u gebruik wilt maken van vervoer kunt u bellen naar: Anne de Vries tel. 0346-569175. We zorgen er dan voor dat u thuis wordt opgehaald en weer wordt thuisgebracht. 

Vanmiddag is er een gezellige maaltijd. Opgave niet nodig. Hoe ziet zo’n middag er normaal uit? Gemiddeld komen er zo’n 15 tot 20 gasten. We praten wat bij en dan vormt zich altijd wel een groepje dat gaat klaverjassen. Houdt u van klaverjassen of wilt u het graag leren? Van harte welkom. Ook sjoelen is in trek, dit wordt fanatiek en enthousiast gespeeld. Ook rummikub en scrabble worden nooit overgeslagen, dit blijven leuke spellen. Alles kan en mag: een praatje aan de bar wordt door velen ook op prijs gesteld. Om ongeveer 15.30 uur vinden we het tijd voor een glas fris of een borrel met een lekker zoutje erbij. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Anne de Vries tel. 0346-569175, anne@devriesmaarssen.nl

Geplaatst in Nieuws.