Folder project Kom erbij online

Een tijdje terug is het project ‘Kom Erbij’ gestart in Maarssen-dorp. De inzet is om alle bestaande non-commerciële activiteiten en alle mogelijk nieuwe initiatieven samen te vatten in een boekwerk dat elk kwartaal verschijnt. De activiteiten zijn laagdrempelig, doordat de bijeenkomsten vaak gratis of tegen een geringe vergoeding te bezoeken zijn.
Doel is om de zelfredzame samenleving te bevorderen, waarin individuen, groepen en organisaties zelf hun weg weten te vinden, eventueel met ondersteuning van anderen. De activiteiten van Kom erbij zijn een middel hierbij en zorgen ervoor dat dicht bij huis, in de eigen buurt activiteiten worden georganiseerd. Dit zorgt voor onderlinge ondersteuning. Klik hier voor de folder met het overzicht van de activiteiten.

Geplaatst in Nieuws.