Vandaag weer buitengewoon gezellig!

Niet Gewoon Gezellig maar buitengewoon gezellig zou ik zeggen als ik kijk wat er allemaal gebeurt op zo’n zondag middag georganiseerd door de diaconie van de Ontmoetingskerk.U bent van harte welkom (ongeacht leeftijd) op zondagmiddag 4 december om 14:30 uur in de Open Hof. De koffie en thee staan klaar! Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van vervoer, dan kunt u bellen met Anne de Vries tel. 569 175 of mailen naar anne@devriesmaarssen.nl

Wat houdt het in? Iedereen, met name senioren, die gezelligheid zoekt op de zondagmiddag is welkom vanaf 14.30 uur tot 16.30 uur. De toegang en de consumpties zijn gratis en u hoeft zich van tevoren niet op te geven: u kunt gewoon binnen lopen. Als u gebruik wilt maken van vervoer kunt u bellen naar: Anne de Vries tel. 0346-569175. We zorgen er dan voor dat u thuis wordt opgehaald en weer wordt thuisgebracht.

Hoe ziet zo’n middag eruit? Gemiddeld komen er zo’n 15 tot 20 gasten. We praten wat bij en dan vormt zich altijd wel een groepje dat gaat klaverjassen. Houdt u van klaverjassen of wilt u het graag leren? Van harte welkom. Ook sjoelen is in trek, dit wordt fanatiek en enthousiast gespeeld. Ook rummikub en scrabble worden nooit overgeslagen, dit blijven leuke spellen. Alles kan en mag: een praatje aan de bar wordt door velen ook op prijs gesteld. Om ongeveer 15.30 uur vinden we het tijd voor een glas fris of een borrel met een lekker zoutje erbij.

Speciale activiteiten Rondom Kerst staat er een tafel met materialen om kerstkaarten te maken en in de maand van Pasen staat er een tafel met materialen in die sfeer om leuke cadeautjes van te maken. Verder organiseren we voor de liefhebbers zeker een keer per seizoen een bingo en/of een quiz. Een keer per jaar wordt een ‘High tea’ en een warme maaltijd georganiseerd.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Anne de Vries tel. 0346-569175, anne@devriesmaarssen.nl

 

Geplaatst in Nieuws.