Uitvoering zanggroep de Spil in ochtenddienst in de Dorpskerk zondag 8 mei

Zangweekend

Je wordt wakker met het gezang van vogels. Iets in hun vrolijke klank herinnert je aan gisteravond. Terwijl je je langzaam uitrekt komt de herinnering boven en besef je: ik heb gisteravond de hele avond mogen zingen. En vandaag mag ik weer een dag in, vol met muziek. Zachtjes neurie je de melodie van jouw partij terug naar de vogels voor je raam en stap je uit bed.

Ook al zin gekregen dit weekend met ons mee te beleven? Een weekend waarin zingen centraal staat, omlijst met de gebeden, ontmoetingen en de geur van de lente. Op zondag hebben we een uitvoering in een kerkdienst in Maarssen.

We zingen licht klassieke, religieuze muziek. Je hoeft geen koor-ervaring te hebben, maar enige muzikale aanleg is wel zo prettig. Laat bij je aanmelding ook even weten of je sopraan, alt, tenor of bas bent. Tot ziens in de Spil!

Begeleiding: Marianne Molenaar en Jaap Verwaard

 

Geplaatst in Blog kerkdiensten, Nieuws.