Oranjebrad

Oranjebraderie op en rond plein Dorpskerk 27 april 2016

Koningsdag, woensdag 27 april 2016, van 10:00 – 16:00 uur, wordt de jaarlijkse braderie bij de Dorpskerk en Het Trefpunt gehouden. Lammetjes, het RadOranjebrad van Fortuin, oliebollen, pannenkoeken en culinaire hamburgers zijn er weer!

De braderie wordt georganiseerd door leden van wijkgemeenten Ichthus en Ontmoetingskerk en de opbrengst is bestemd voor het onderhoud van de mooie Dorpskerk, het oudste monument van Maarssen!
Info bij Edwin van Woudenberg, tel. (06) 119 04 510, e-mail: evwoudenberg@gmail.com of Jan Pieter Coers, tel. (0346) 285 902.
Info sponsors: Mieke Renes, e-mail: mieke_renes@hotmail.com

De voorbereidingen zijn momenteel in volle gang om er ook dit jaar weer een groot succes van te maken. Het belooft weer een mooie dag te worden met o.a. lammetjes, het Rad van Fortuin met schitterende prijzen. Wilt u sponsor worden of kent u iemand die sponsor wil worden, informeer bij Mieke Renes! De sponsors van de Oranjebradie worden t.z.t. vermeld op de websites. Ook is er veel lekkers zoals drinken, patat, broodje met een culinaire hamburger en natuurlijk pannenkoeken en oliebollen.

Geplaatst in Nieuws.