jona

Met Jona de diepte door

jonaVeel deelnemers aan de Bijbeluitdaging willen verder met de Bijbel. Nu je de Bijbel een keer snel of gedeeltelijk gelezen hebt, is het prettig om de verhalen ook een keer langzaam te lezen. Ik noem het een cursus ‘diepzinnig bijbellezen’. Dat gaan we doen met het boek Jona in drie avonden. Op donderdag 28 april is de laatste avond, maar geen enkel probleem als u de eerste avonden heeft gemist. Mocht je zelf creatieve ideeën of tips hebben om dieper in het verhaal te komen, laat het mij maar weten.
Om 20:00 uur start het samen lezen en bespreken. Dan kunnen ook anderen zich aansluiten. De kring staat open voor iedereen uit alle kerken en daarbuiten. Heb je belangstelling om mee te doen, vragen of tips, stuur dan alvast een e-mail naar jhstuiver@ziggo.nl of geef u telefonisch op via 0346 – 831 072.
Ga mee met Jona de diepte in en door!
ds. Jochem Stuiver

Geplaatst in Nieuws.