Dauwtrappen en ontbijt op hemelvaartsdag,

Ondertussen al een traditie geworden, het dauwtrappen op Hemelvaartsdag. Ook dit jaar vertrekken we op donderdag 5 mei om 07:00 uur bij de H. Hart kerk, Breedstraat 3 in Maarssen voor een wandeling waarin de ontmoeting centraal staat. Samen lopen, samen praten en daarna samen ontbijten.

Voor de wandeling krijgen we gesprekthema’s aangereikt die te maken hebben met de werken van barmhartigheid. Of we nu over deze thema’s praten of over wat we in ons geloof beleven, maakt feitelijk niet uit. Wel dat we elkaar ontmoeten en in gesprek gaan over de zaken die ons diep van binnen raken.

We kunnen kiezen tussen een rondje van 4 of 8 kilometer, naargelang uw conditie.

Om 08.30 uur kunnen we met elkaar genieten van een Fairtradeontbijt. Om 10 uur kan een ieder naar de kerk van zijn keuze.

Inschrijven kan via inspiratiedag2016@gmail.com of via 06-55 86 08 56. De kosten bedragen 5 Euro.

Geplaatst in Blog kerkdiensten, Nieuws.