Paasontbijt en Palmpasen

Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn op zondag 20 maart om 9.30 uur welkom op de Hofzolder in de Open Hof. We beginnen deze zondag anders dan gewoon. De kinderen gaan meteen naar de Hofzolder voor een ochtend met Honkers/Kindernevendienst. We beginnen met een heerlijk paasontbijt met lekkere croissantjes, broodjes en een eitje! De kindernevendienstleiding verzorgt een verhaal. Daarna gaan we Palmpasenstokken versieren!

De kinderen gaan deze zondag dus NIET eerst naar de kerk maar al om half 10 naar de Honkers/kindernevendienst. De ouders kunnen dan (evt) naar de dienst die om 10.00 uur begint. Aan het einde van de dienst komen de kinderen met hun zelfgemaakte Palmpasenstok in optocht de kerk in.

Kom jij ook? In verband met de voorbereidingen graag even aanmelden, liefst uiterlijk donderdag 10 maart per mail: honkers.sow@gmail.com .

Geplaatst in Nieuws.