happy

Concert Jongerenkoor Needed met orkest uit Polen, 16 april 2016

happyJongerenkoor Needed geeft op 16 April 2016 een onvergetelijk concert in samenwerking met het interkerkelijk koor United uit Uithoorn en the Young Cracow Philharmonic uit Polen.

The Young Cracow Philharmonic zal de muzikale begeleiding verzorgen en daarnaast ook enkele stukken zelf spelen. Dit orkest bestaat uit een vijftigtal musici, in leeftijd variërend van 13 tot 18 jaar. Deze beroepsmusici- in- opleiding hebben op deze leeftijd al een niveau bereikt waar menig musicus alleen maar van kan dromen. Ze hebben eerder optredens verzorgd in het Amsterdams Concertgebouw, de Staatsopera in Wenen, Concertgebouwen van Berlijn en Hamburg.

En nu komen ze opnieuw naar Maarssen! Hierbij willen wij u dan ook van harte uitnodigen voor dit speciale concert dat zal plaatsvinden in kerkcentrum de Ark in Maarssenbroek.

De zaal is open vanaf 19:30. De kaarten á 15 euro zijn te bestellen via www.needed.nl of telefonisch bij Margot de Vries (06-26734625). Wij hopen u graag te verwelkomen op zaterdag 16 April.

Tot dan! Met vriendelijke groet, Jongerenkoor Needed

Geplaatst in Nieuws.