Sirkelslag

Jongerenactiviteiten Maarssen 13 februari 2016

SirkelslagDe jeugdleiders, jeugdouderlingen en clubleiders van alle kerken in Maarssen en Maarssenbroek organiseren voor alle jongeren tussen de 12 en 16 jaar in Maarssen e.o. een aantal leuke activiteiten. Idee is dat de jongeren uit de verschillende kerken, maar ook van buiten de kerken, elkaar zo leren kennen. De eerstvolgende bijeenkomst is op zaterdag 13 februari 2016.

Een leuk spel in het teken van Sirkelslag, van 19.30 – 22.30 uur op de Hofzolder in de Open Hof (www.sirkelslag.nl). Meer info bij Carlos van de Bunt, e-mail: cvdbunt@ziggo.nl. Allemaal van harte welkom! Vervolg data zijn:

  • zaterdag 19 maart: Prison Break in de Fabrique, eigen bijdrage van 5 euro, 19.00 uur verzamelen bij de Open Hof
  • zondag 17 april: jeugddienst in De Ark om 10.00 uur, gevolgd door een gesprek over de dienst en een spelletjesmiddag
  • vrijdag 3 t/m zondag 5 juni: kamp op het YMCA kampeerterrein
Geplaatst in Nieuws.