Vanavond lijdensvesper Raad van Kerken in Priorij Maarssen.

Misschien hebt u al gehoord maar de Priorij in Maarssen gaat haar deuren eind dit jaar sluiten omdat voor de huidige zusters niet meer vol te houden is. Wij als Raad van Kerken Maarssen betreuren dit onvermijdelijke besluit zeer omdat we ons in al die jaren zo welkom hebben gevoeld daar op deze unieke en mystieke plek. Een ervaring die je niet gauw vergeet en zo zullen we de zuster altijd meedragen in ons hart.

Gelukkig hebben we nog een vesper op zondag 14 februari om 19 uur. Er zijn weer verschillende voorgangers uit diverse kerken en de dienst is voorbereid door een werkgroep uit de Raad samen met de zusters uit de priorij.

Wij heten u alle welkom om even weg uit de drukte in de serene stilte u voor te bereiden op de betekenis van Pasen. Dat het lijden niet voor niets is geweest maar voor ons allen een weg opent naar een nieuw leven.

Na afloop is nog gelegenheid voor kopje koffie en goed gesprek waarbij u de zusters ook nog persoonlijk kunt bedanken voor hun inzet al die jaren.

Geplaatst in Blog kerkdiensten, Nieuws.