Batelka nieuw

Batelka nieuwe stijl

Batelka nieuw

Het is even een jaartje rustig geweest met Batelka, de Christelijke Jongeren Vereniging van de Ontmoetingskerk. Nu de Bijbeluitdaging voorbij is hebben we op zondagavond 17 januari een brainstormavond gehad met jongeren/ volwassenen van ca 20 – 45 jaar over de opzet van een nieuwe gesprekgroep. De belangstelling was groot!

De opzet gaat er als volgt uit zien:

Naam:Gespreksgroep Batelka
Doelgroep: iedereen in de leeftijd vanaf ca 20 tot ca 45 jaar
Waar: De Hofzolder, Open Hof, Kerkweg in Maarssen-Dorp
Doel : Met elkaar praten over het geloof en actualiteiten in relatie tot het geloof én veel gezelligheid!

Opzet
Gezien de grootte van de groep (op dit moment ca 40 geïnteresseerden) bereiden we een avond met drie personen voor. We gaan in groepen uiteen om door te praten over onderwerpen die ons bezig houden. Iedereen kan voorstellen insturen voor ideeën en onderwerpen. Verder is er ook voldoende tijd voor informele gesprekken en gezelligheid.

Data
Batelka Nieuwe Stijl komt één keer per maand bij elkaar, de ene keer op de eerste vrijdagavond van de maand, de andere keer op de eerste zondagavond van de maand. Voor de planning en verdere informatie klik hier.

 

Geplaatst in Nieuws.