Maarssen Zingt in de Dorpskerk

Zondagavond 31 januari  is er in de Dorpskerk (Kerkweg 19) te Maarssen een zangdienst “Dorpskerk Maarssen Zingt” van de Protestantse wijkgemeente Ichthus. De dienst begint om 18:30 uur en het thema is: “Storm op het water”. Wijkpredikant ds. Gert-Jan Codée verzorgt de overdenking. Tijdens de dienst zullen bekende geestelijke liederen worden gezongen in de sfeer van “Nederland Zingt”. Liederen die bij veel ouderen, maar ook bij jongere mensen herkenning op zullen roepen. Muzikale medewerking zal worden verleend door Jaap Hoeflaken (orgel) en Wilco Gijzen (trompet).

Wijkgemeente Ichthus is een wijkgemeente van de Protestantse Gemeente Maarssen waartoe ook de wijkgemeenten De Ark en Ontmoetingskerk horen. Zie voor meer informatie www.ichthus-gemeente.nl. Iedereen is van harte welkom!

Geplaatst in Nieuws.