logopkn

Website Protestantse Gemeente Maarssen online!

logopkn

Vandaag precies een jaar geleden – op 9 januari 2015 – werd tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Dorpkerk, de verenigingsakte getekend. Dat was de officiële start van de Protestantse Gemeente Maarssen (PGM) met drie wijkgemeenten: De Ark, Ichthus en Ontmoetingskerk.

De afgelopen maanden hebben de webmasters van de drie wijkgemeenten hard gewerkt aan een gezamenlijke en overkoepelende website: www.pkn-maarssen.nl

De website bevat alle informatie over de PGM als geheel en is verder bedoeld als ‘portal’ naar de informatie van de drie wijkgemeenten. Klik op de link hierboven en bezoek onze nieuwe site; mocht u feedback willen geven over de site of iets missen, mail dan gerust even naar website@pkn-maarssen.nl

Geplaatst in Nieuws.