God works in mysterious ways (Top 2000 dienst)

Wil je de Top 2000 dienst van zondag 27 december jl nog eens ‘herbeleven’? Voor de liturgie met alle teksten een aantal foto’s en links klik hier

Voor alle foto’s van de dienst, klik hier.

Wie de berichtgeving over de Top2000 kerkdienst uit het 8 uur journaal van zondagavond 27 december wil terugkijken of het bericht uit de radiojournaals wil terughoren kan hier terecht: http://nos.nl/artikel/2077377-geen-psalmen-maar-popliedjes-in-de-kerk.html

Hieronder een motivatie van een gemeentelid voor de keuze voor een nummer van LA The Voices:

Ik heb gekozen voor het nummer ‘Loop naar het licht’ van LA The Voices omdat dit nummer veel voor me betekent. Een paar jaar geleden zat ik niet lekker in mijn vel. Ik had het al langer niet naar mijn zin op mijn werk en kon maar moeilijk de balans vinden tussen werk en gezin. Het was een donkere periode, ik wist me geen raad. Ik was te moe om in de bijbel te lezen en voelde me vooral vaak heel verdrietig. Bidden deed ik wel, maar het bracht me geen vrede of rust. Ik weet nog goed dat ik in de auto langs de Vecht richting Breukelen reed en dat ik het nummer ‘Loop naar het licht’ van LA The Voices op de radio hoorde. Het was voor mij als een stem uit de hemel. Ik zat er flink doorheen, maar God wilde me helpen, ik moest lopen naar het Licht. Tranen liepen over mijn wangen, het maakte enorm indruk. Dat God door dit nummer heen tot met sprak! Vooral de zin dat er iemand is die je vasthoudt, voor mij is die Iemand met een hoofdletter. Uiteindelijk was het nog een lange weg te gaan, maar aan Gods hand ben ik weer teruggekomen in het licht. Op een plek waar ik zo goed tot mijn recht kom, waar ik kan zijn zoals God mij bedoelt heeft. God spreekt niet alleen door de bijbel of door psalmen en gezangen. Tot mij sprak hij via een nummer van LA The Voices, zo bijzonder!

Geplaatst in Blog kerkdiensten, Nieuws.