Ontmoetingskerk op internet

Deze internetpagina van de Ontmoetingskerk wordt dagelijks door meer dan honderd mensen bezocht! Verder zijn we ook op Twitter en Facebook te vinden. Vooral het bezoek van onze pagina op Facebook groeit. Kijk maar eens op www.facebook.com/ontmoetingskerkmaarssen.

Het leuke van deze facebookpagina is dat je direct het laatste nieuws kunt lezen over kerkdiensten en activiteiten en ook zelf kunt reageren en berichten doorgeven. Het is een prachtig instrument om mee te kunnen leven met alles in en rond de kerk en met elkaar. Wel of geen lid maakt niet uit, op internet zijn er geen muren en grenzen, iedereen is welkom. Bezoek de pagina een keer en als je deze pagina een ’vind ik leuk’ geeft blijf je automatisch op de hoogte als er nieuws is. Voor goede ideeën of wensen voor de kerk op internet geef het door aan websitebeheer@ontmoetingskerkmaarssen.nl of reageer via de Facebookpagina.

ds. Jochem Stuiver

Geplaatst in Nieuws.