Top200

Bijzondere Top2000-kerkdienst op 27 december in Open Hof Maarssen

Op 27 december aanstaande is er in de Open Hof om 10.00 uur weer een Ontmoetingsdienst. Dit keer de ontmoeting met elkaar rondom liederen uit de Top 2000. Top200Deze kerkdienst haakt aan bij de traditionele Top 2000 van NPO Radio 2.

In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emoties teweeg brengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen. Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, zoals ‘What if God was one of us’, van Joan Osborne. Andere blijken bij nadere beschouwing te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost.

Ds. Jochem Stuiver gaat voor in deze kerkdienst. Jochem: “Wat is er dan mooier dan in een kerkdienst samen te luisteren naar de mooiste nummers uit de popgeschiedenis? Daarom wordt er door wijkgemeente Ontmoetingskerk te Maarssen een Top2000-kerkdienst gehouden.”

Help je mee?
We zoeken nog mensen om te helpen met de voorbereidingen én muzikanten & zangers. Vind je het leuk om mee te werken aan deze speciale dienst, geef je dan op bij Marion de Vries tel. 06-55764683 top2000kerkdienst@ontmoetingskerkmaarssen.nl

Welk lied wil jij horen/zingen? Stem mee!
Tijdens de TOP2000 kerkdienst worden nummers uit de TOP2000 gezongen en beluisterd. Je kunt zelf ook stemmen op jouw favoriete nummer via www.top2000kerkdienst.nl/maarssen.  Of bekijk op de website de TOP10 van reeds gekozen nummers. Er is een band die de top 10 nummers ten gehore zal brengen.

Voor meer informatie:
Marion de Vries tel. 06-55764683, top2000kerkdienst@ontmoetingskerkmaarssen.nl

Zie ook: www.top2000kerkdienst.nl

 

Geplaatst in Nieuws.