Kerstconcert in de Open Hof

Op zondagmiddag 13 december zal het kwartet ‘Voix Celestes’ u meenemen op een kerstreis naar alle windstreken. Het zal een veelzijdig programma worden waarin verschillende kerstliederen, klassieke, kerkelijke en wereldse, ten gehore gebracht zullen worden.

Het kwartet ‘Voix Celestes’ is in 2009 opgericht door Tromp van Goor. Het heeft veel concerten gegeven in Nederland , maar ook heeft het opgetreden in de Southwark Cathedral in Londen en in Canterbury.

Het bestaat uit de volgende zangers: Annemarie Pothof (sopraan), Weltsje de Boer (alt), Peter van der Weide (tenor) en Tromp van Goor (bariton). Tromp van Goor zal ook het orgel bespelen en de pianobegeleiding wordt verzorgd door Janneke Roukema.

Het concert begint om 16.00 uur en eindigt om ongeveer 17.00 uur. De toegang is gratis, maar er wordt wel aan het eind een collecte gehouden. De opbrengst van die collecte is bestemd voor het orgel in de Open hof dat toe is aan een grondige onderhoudsbeurt. Noteer de datum vast in uw agenda!

Geplaatst in Nieuws.