predikantenreis

Predikantenreis naar China

Van 9 t/m 28 oktober is een groep van 18 predikanten op studiereis naar China. Onder leiding van Bas Plaisier en Tjeerd de Boer, uitgezonden medewerker van predikantenreisKerk in Actie in Hong Kong. De onstuimige groei van de kerk in China gedurende de afgelopen 30 jaar, de vitaliteit van de christenen te midden van een samenleving die zich economisch, sociaal en religieus enorm aan het ontwikkelen is, is de moeite waard om te bestuderen en door geïnspireerd te raken.

Ds. G.J. Codeé (wijkgemeente Ichthus) en ds. R.J. Blokland (wijkgemeente De Ark) zijn deelenemer aan deze studiereis. Toevalligerwijs bleken ze deelnemer van dezelfde groep te zijn!

De predikanten zijn op hun reis te volgen via de website van Kerk in Actie en de weblog van Tjeerd de Boer.

Geplaatst in Nieuws.