Wekelijks Gebed voor Vrede en Verzoening Pauluskerk Breukelen

Op vrijdag 11 september jl. is in de Pauluskerk te Breukelen voor de eerste keer een gebedsmoment gehouden worden voor Vrede en Verzoening. Het gebeld zal wekelijks op vrijdag worden gevierd. Hiermee verbindt de Pauluskerk met een wereldwijde beweging dat haar oorsprong vindt in Coventry (Engeland). Dominee Schorren: “We leven in een tijd waarin we helaas getuige zijn van vele oorlogen en conflicten. Het gebedsmoment wil ons bewustzijn vergroten en ons helpen keuzes te maken hoe we willen staan in het leven en in de wereld. De viering is van 12.30 – 12.45 uur en wordt door een groep vrijwilligers geleid.”

De Pauluskerk bevindt zich aan de Straatweg 37 te Breukelen. Gemeenteleden en voorgangers van kerken in de omliggende zijn van harte uitegnodigd deel te nemen aan de vieringen of mee te draaien in het team van voorgangers in het gebed. Klik hier voor de brief van dominee Harold Schorren. 

Geplaatst in Nieuws.