nt

Het NT lezen in 10 weken

ntIn januari is een grote groep mensen de uitdaging aangegaan om te proberen de hele Bijbel in 1 jaar te lezen. Nog steeds zijn er meer dan 400 mensen in binnen- en buitenland bij dit project aangesloten. Sommigen lopen achter, een aantal loopt heel ver achter maar iedereen is verder gekomen dan ooit!

11 oktober is er een nieuw instapmoment. Iedereen kan dan aanhaken of een nieuwe start maken om in 10 weken tijd te proberen het hele Nieuwe Testament te lezen (7 pagina’s per dag). Je mag daar een Bijbelvertaling naar eigen keuze voor gebruiken (bijgaande foto is uit de nieuwe Samenleesbijbel voor ouders en kinderen).

Het leesrooster en alle benodigde informatie is te vinden op deze site onder het tabblad Bijbeluitdaging 2015!

U/jij kunt deze informatie ook ontvangen in een Bijbelsurvivalpakket op woensdag 14 oktober bij de lezing van rabbijn van Praag. Omdat dit pakket op afroep wordt gemaakt, graag een bericht naar Hildy van Anken hildyvananken@gmail.com of tel. 551 577. Ook kunt u zich bij haar opgeven voor de wekelijkse nieuwsbrief met daarin voor iedere leesweek een leeshulp. Daarnaast kan ze u doorverwijzen als u zich wilt aansluiten bij een van de leesgroepen in Maarssen.

Geplaatst in Nieuws.