Vredeszondag “Vrede verbindt”.

In kader van de vredesweek van 2015 hebben we zondag 20 september een oecumenische viering in de Open Hof. Het thema van de dienst is “Vrede verbindt”. Hoe kunnen wij daaraan bijdragen? Deze oecumenische viering is voorbereid door de Raad van Kerken Maarssen.

Voorgangers zijn pastor Jos van Os en ds. Jochem Stuiver. De lezingen komen uit Jacobus 3: 13-18 en 4: 1-3.

Na afloop van de dienst is er gelegenheid om met een kopje koffie of thee na te praten en kunt u een Vredeskrant meenemen. Dit keer vieren we de interkerkelijke vredeszondag in gebouw Open Hof om 10:00 uur, Kerkweg 60, Maarssen. RvKM Vredeszondag. Inzameling wordt gehouden voor de stichting “War child” waarvan woensdag 23 september om 19:30 uur een film wordt vertoont in gebouw de Hoeksteen aan de Diependaalseweg 80 Maarssen.

Geplaatst in Blog kerkdiensten, Nieuws.