Startdienst 2015

Startweekend 2015

Startdienst 2015

Dit jaar is het landelijk thema voor het startweekend ‘Goede buren’ en willen we daarop gerichte activiteiten organiseren.

In de eerste plaats zal op zaterdag middag 5 september vanaf 15.00 uur met belangstellenden een wandeling worden gemaakt waarbij een rondleiding in de priorij op hetvprogramma staat. De lengte van de wandeling zal rond de 5 km zijn. Met onze ‘buren’ vormen wij immers de samenleving!!

Wanneer we van de wandeling terug komen hebben we natuurlijk trek gekregen en staan er diverse soorten eten klaar. Uiteraard bent u ook welkom bij het eten (start 18.00 uur) als u niet aan de wandeling heeft deelgenomen.Voor de kinderen zal er een springkussen worden opgesteld achter de kerk en uiteraard kunnen zij ook mee eten.

Na de dienst op startzondag zal er zoals gewoonlijk koffie en thee worden geschonken, en wordt er gezorgd voor een lekkere traktatie.

Met een vriendelijke groet,
Hans Brakke, Barry Snoek

Geplaatst in Nieuws.