Divers

De lezing van Piet Schelling van 15 juni 2015 over vreemde en bizarre Bijbelteksten
Deze lezing te beluisteren via de link: https://soundcloud.com/jochem-11/lezing-dr-piet-schelling-voor-de-bijbeluitdaging-15-juni-2015/s-uGdZP

Met al je vragen kun je vanaf nu ook terecht bij het NBG
Met het NBG is afgesproken dat je met alle vragen over de Bijbel (vertaling) of inhoud vanaf nu ook terecht kunt bij het NBG zelf. Je kunt alle vragen stellen via info@bijbelgenootschap.nl

Voor in je agenda:

  • Studie-leeszaal Open Hof geopend op woensdag 19 augustus en 26 augustus. Je kunt samen in stilte komen lezen in gebouw Open Hof, Kerkweg 60 in Maarssen op woensdagavond 19 en 26 augustus. Van 19:45 uur-20:30 uur en van 20:45-21:30 uur. Tussendoor 15 minuten pauze voor koffie en thee. Het lezen en studeren gebeurt in stilte. Het is mogelijk om zo in één avond een volledige leesweek te lezen. Na 21:30 uur is er gelegenheid tot napraten met elkaar rond de bar (de leeszaal staat open voor iedereen dus een leuke plek om ook heel andere lezers tegen te komen!)
  • Woensdag 14 oktober: eerstvolgende grote bijeenkomst van de Bijbeluitdaging in gebouw Open Hof in Maarssen. We hebben voor deze avond een bijzondere spreekster uitgenodigd: rabbijn Marianne L. van Praag.
  • Zaterdag 24 oktober organiseert het NBG een Bijbelfestival speciaal voor ouders met kinderen van 10.00-16.00 uur in DeFabrique, Westkanaaldijk 7 (te belopen vanaf station Maarssen).Met o.a. Elly & Rikkert, zandtekeningen van Gert van der Vijver en presentatie van de nieuwe BGT Samenleesbijbel voor ouders en kinderen. Opgave en info via de website van de NBG www.bijbelgenootschap.nl

 

Geplaatst in Nieuws Bijbeluitdaging 2015.