slotavond

Slotavond Needed voor donateurs, fans, familie en vrienden

slotavondDit jaar heeft Needed er voor gekozen om geen concert te organiseren. In plaats daarvan willen we het jaar (feestelijk) afsluiten met een gezellige slotavond. De slotavond zal op donderdag 18 juni a.s. plaatsvinden in de Kerkcentrum Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen.
De slotavond start om 18.30 uur met een heerlijke BBQ die rond 20.00 uur wordt afgesloten. We willen de avond daarna verder voort zetten met optredens van Needed en gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Misschien is het nuttig om vast na te denken over uw/jouw favoriete Needed lied…
De avond wordt om ongeveer 21.30 uur afgesloten met een borrel.
Donateurs, fans, familie en vrienden van Needed zijn van harte uitgenodigd! Om de kosten voor de BBQ te dekken vragen wij voor deze avond een bijdrage van € 5,00. Lijkt het u/je leuk om de slotavond bij te wonen? Dan graag even van te voren aanmelden (zie poster). Wilt u wel komen, maar niet deelnemen aan de BBQ? Dat kan natuurlijk, vermeld dit wel even bij de aanmelding.

Hopelijk tot dan!
Hartelijke groet, Margot de Vries (Vz Needed)

 

Geplaatst in Nieuws.