maaltijd

Bijbelse maaltijd en lezing over Bijbel en geweld op maandag 15 juni (2)

Iedereen is van harte welkom bij de Bijbelse maaltijd “Psalmen-proeverij” die maandag 15 juni begint om 18:30 uur in gebouw Trefpunt, Kerkweg 21 in Maarssen.

Het is vervolg op de “Manna Maaltijd” van maart toen de deelnemers aan de Bijbeluitdaging nog in de woestijnverhalen zaten. Dat werd toen een sobere maaltijd met voedzame mannakoeken. De lezers die bij zijn met lezen zitten nu in de Psalmen. Dat is andere kost en dat is te zien en te proeven aan tafel!

Deelname aan deze bijzondere Bijbelse maaltijd is gratis, er gaat een mandje rond voor een vrijwillige bijdrage. Opgave voor de maaltijd is noodzakelijk: bel of stuur daarvoor een bericht naar Hildy van Anken hildyvananken@gmail.com, tel. 551 577.

Om 20:00 uur begint in hetzelfde gebouw de lezing van emeritus predikant dr. Piet Schelling met als titel “Geweld in de Bijbel: hoe krijg je daar vrede mee?” Opgave voor de lezing is niet noodzakelijk. Ook bij de lezing zijn alle belangstellenden welkom. De toegang voor de lezing is gratis, er is een collecte voor de onkosten.

Hildy van Anken en ds. Jochem Stuiver
maaltijd

Geplaatst in Nieuws Bijbeluitdaging 2015.