Leeshulp week 12

Beste deelnemer aan de Bijbeluitdaging,

We gaan nu al weer voor de twaalfde week samen op weg! Onderweg is al veel gebeurd, gezien en ontdekt. Het mooiste vinden we al de gesprekken die op internet, in het dorp, in en rond kerken, in de supermarkt en in de kroeg hierover plaatsvinden. Net zoals bij iedere lange wandeling loopt niet iedereen meer in de pas. Er zijn mensen die al ruim voorbij de Psalmen zijn en anderen die nog in Richteren rondlopen. Dat is helemaal niet erg, er komen nog een aantal inhaalweken aan en wie weet helpt mooi weer ook om wat vaker buiten te lezen.Dies Kaashoek heeft de leeshulp voor komende week geschreven. We wensen jullie volharding en moed toe, je bent al heel ver gekomen.

Hildy van Anken en Jochem Stuiver

Geplaatst in Nieuws Bijbeluitdaging 2015.