Uitnodiging huiskamerontmoeting sectie 1 ‘Verbinden’ 12 maart

Beste gemeenteleden van sectie I,

Graag nodigen we u en jou uit voor een huiskamerontmoeting in sectie I van onze Protestantse wijkgemeente ‘Ontmoetingskerk’.

De ontmoeting vindt plaats op donderdag 12 maart en heeft als thema ‘verbinding’. Wat verbind je en hoe geven we dat vorm? Neem gerust een voorwerp mee, dat gebruikt kan worden om het verbinden uit te beelden. De avond staat onder leiding van Ds. Jochem Stuiver.

Vanaf 20:15 uur staat de koffie/thee klaar bij Henk en Paula de Groot op Zogweteringlaan 8. Start is om 20.30 uur en einde uiterlijk rond 22.00 uur. We hopen dat u/jij in de gelegenheid bent om deze avond bij te wonen.

Het is fijn om even aan te melden (in verband met de stoelen die klaargezet kunnen worden). Heel graag tot ziens!

Hartelijke groet, ook namens diakenen & contactmedewerkers sectie I, Robert Pastoor

Geplaatst in Nieuws.