honkers2401

Terugblik Honkers 24 januari

honkers2401Op zaterdag 24 januari kwamen we met 15 kinderen tussen 6 en 12 jaar bij elkaar op de Hofzolder voor weer een gezellige middag met de Honkers. Naast vele bekenden waren er ook weer een aantal nieuwe gezichtjes bij. Leuk! Myriam en Ineke hadden de leiding. Conny, de moeder van Bastian, hielp ook mee. Dat was fijn want het was lekker druk. We hebben eerst pesto en gezonde broodjes gemaakt. Na de pauze met limonade en chips gingen we bingo spelen. Roos en Wilm-Jan hadden als eerste hun rijtje op de kaart vol en mochten een prijs uitzoeken. Uiteindelijk gingen alle kinderen met een leuke prijs en een potje pesto naar huis. We hopen iedereen weer te zien op zaterdag 7 maart van 15.30- 17.00 uur op de Hofzolder. Opgeven kan alvast via honkers@ontmoetingskerkmaarssen.nl

Vragen? Bel even naar Myriam Verhoef 06-36178156 of Ineke Renée 06-23618678.

Groetjes, de leiding van de Honkers

Geplaatst in Nieuws.