verenigd

Verenigd!

verenigdTijdens een zeer goed bezochte bijeenkomst in de Dorpskerk, is op 9 januari jl. de verenigingsakte RTVgetekend. Hiermee is officieel de Protestantse Gemeente Maarssen ontstaan met drie wijkgemeentes: Ontmoetingskerk, Ichtus en De Ark. Na een welkomstwoord door dhr. Martin Kreijenbroek (vz Algemene Kerkenraad Gereformeerd), leidde notaris R.M. Appel het ondertekenen van de akte. Ds. Ina de Boon bedankte notaris Appel – die belangeloos aan de vereniging heeft meegewerkt – heel hartelijk met bloemen en een cadeau. De vijf predikanten van de drie wijkgemeenten leidden vervolgens een vesper.

Hierna liepen de bezoekers en genodigden langs een verlichtte Kerkweg (de verbinding simboliserend tussen de kerkgebouwen) naar de Open Hof. Daar werd een goed georganiseerde feestelijke bijeenkomst gehouden met als thema: ontmoeten en verbinden. Er was een optreden van het Close Harmony Koor Upstairs uit Maarssen, een zeer komisch optreden van de predikanten en er kon een doek beschilderd worden in het kader van het thema.
Klik op de filmafbeelding rechtsboven om naar de film van RTV Stichtse Vecht te gaan!
(Klik op de foto om naar alle foto’s/video’s van deze avond te gaan)
(Klik hier voor het programma van de avond)

Geplaatst in Nieuws.