Lautenbach

Schrijfster Ineke Lautenbach te gast op 4 januari

Zondag 4 januari is schrijfster Ineke Lautenbach te gast in de kerkdienst van 10:00 uur in de Dorpskerk Maarssen. Zij heeft in 2005 in 1 jaar de hele Bijbel (in de Nieuwe LautenbachBijbelvertaling) gelezen en schreef daarover een persoonlijk verslag. Hoe kijkt ze op haar Uitdaging terug, wat viel haar op, wat leerde ze ervan? Daarover zal ze in de dienst wat vertellen. Haar boek is na afloop voor 10 euro te koop (normaal 12,50). Het is ook te verkrijgen als eBook voor 4 euro, kijk daarvoor op http://store.kobobooks.com/nl-NL/ebook/de-uitdaging. Ook op de startavond van 21 januari is haar boek in te zien en te koop. Het is een leuk en leesbaar boek om naast je eigen leeservaringen te leggen. Handig is dat in het boek hetzelfde weekrooster wordt aangehouden als wij gaan volgen.

Geplaatst in Nieuws.