Welkom op de vernieuwde website!

Het bekendmaken van de nieuwe naam van onze wijkgemeente was voor de webmasters aanleiding om de website eens grondig aan te pakken. 

Vanzelfsprekend moest het webadres (de zogenoemde URL) worden aangepast en dat is logischerwijs geworden www.ontmoetingskerkmaarssen.nl. Daarmee zijn ook alle functionele e-mail adressen aangepast (nu eindigend op @ontmoetingskerkmaarssen.nl).

Ook wordt voor de website nu de laatste versie van de Joomla software gebruikt. Daar merk je niet zoveel van als je de website bekijkt, maar was noodzakelijk om de website voorlopig weer toekomstbestendig te maken. Bijkomend voordeel is een betere presentatie van de site op tablet en smartphone. 

Ook zul je een nieuwe kalender op de site aantreffen. Vele mailtjes en chat sessies met de makers van de oude agenda in India ten spijt, het lukte maar niet om de JTAG agenda aan de praat te krijgen. We hopen dat je via de nieuwe agenda snel je weg vindt naar de voor jou belangrijke activiteiten van onze wijkgemeente. Alle data zijn bijgewerkt (met dank aan Henk Zeldenrijk!) en vrijwel alle teksten zijn up-to-date gemaakt. Alleen de komende fusie per 9 januari 2015, zal nog een aantal veranderingen met zich meebrengen.

Een website is nooit helemaal af, dus kom je zaken tegen die niet kloppen, graag even een mail naar websitebeheer@ontmoetingskerkmaarssen.nl 

Henk de Vries,  webmaster ontmoetingskerk

Geplaatst in Nieuws.