Yo Jeugdkerkers!

Elke eerste zondag van de maand is er jeugdkerk voor jou! Ben je tussen de 12 en 16 jaar oud dan zijn we op zoek naar jou…

Eerst willen we even vertellen dat Kees, Hendrik en Sanne zijn gestopt met de jeugdkerk. Margot blijft het wel doen, dus toch nog een vertrouwd gezicht. Marieke en Gisanne gaan het overnemen en hebben er heel veel zin in. Jullie hebben ze vast al wel een keertje in de kerk gezien en anders leer je ze snel genoeg kennen 🙂

Wat gaan we doen? We starten om 10.00 op de Hofzolder of in het Trefpunt met thee en een lekker koekje. Tijdens de dienst bidden we met elkaar, bespreken een onderwerp en gaan hierover discussiëren. Er is alle ruimte om de dingen te bespreken die jullie bezig houden. We zorgen voor voldoende afwisseling dus een spel doen of een interessant programma kijken hoort er natuurlijk ook bij. Lijkt het je wat? Zet dan snel onderstaande data in je agenda:

Jeugdkerk data 2014/2015

  • 2 november Margot en Marieke
  • 7 december Gisanne en Margot
  • 4 januari Gisanne en Marieke
  • 1 februari Margot en Marieke
  • 1 maart Margot en Marieke
  • 5 april Gisanne en Margot
  • 3 mei Gisanne en Marieke
  • 7 juni Gisanne en Margot

Groetjes!
De Jeugdkerkcommissie Marieke, Margot en Gisanne

 

Geplaatst in Nieuws.